Barcelona

Santi Vila titlla de frívoles les declaracions de la presidenta de TMB sobre la gent que es cola al metro

El conseller de Territori ha assenyalat que si fos membre d'una empresa privada ja estaria acomiadada

RedaccióActualitzat

El conseller de Territori, Santi Vila, s'ha mostrat crític amb les declaracions que la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, va fer aquest dilluns al programa "Economia i empresa" de Catalunya Informació.

Vidal va justificar que la gent es colés al metro i l'autobús per falta de recursos i també va demanar un esforç superior per part de les administracions catalana i espanyola per a l'aplicació de la llei del finançament del transport públic.

Santi Vila ha qualificat aquestes declaracions de frívoles. A més a més, el conseller també ha assenyalat que si Vidal fos membre d'una empresa privada ja estaria acomiadada.

"Si aquesta senyora presidís una companyia privada, hauria estat cessada immediatament. Jo desconec quina confiança política té que li permet fer aquestes afirmacions perquè és evident que treballem amb diners i pressupost de tothom i si amb algun pressupost hem de ser especialment curosos és amb el pressupost que afecta l'interès general i el bé comú."

Les declaracions de la presidenta de TMB també van tenir un gran ressò a la xarxa per part dels usuaris habituals del transport públic.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut