Entrada del restaurant Santi a Singapur
Entrada del restaurant Santi a Singapur
Singapur

"Santi", el restaurant que va muntar a Singapur Santi Santamaría , tancarà el pròxim 11 de març

El restaurant "Santi" que el cèlebre cuiner Santi Santamaría va muntar a Singapur abans de morir, tancarà el pròxim març, segons que ha indicat en una nota el complex en el qual està ubicat el local.

RedaccióActualitzat
El Marina Bay Sands, el luxós complex en el qual diversos dels cuiners de més renom internacional disposen de restaurants, va dir que el "Santi" deixarà de servir sopars l'11 de març, una mica més d'un any després de la mort de Santamaría.

El xef català va morir de sobte el 16 de febrer de 2011, d'una aturada cardíaca mentre es trobava amb convidats en el seu nou restaurant "Santi" de Singapur, inaugurat l'abril de l'any anterior.

En el comunicat emès conjuntament per l'empresa que explota el complex Marina Bay Sands i Regina, la filla de Santi Santamaría, s'indica que estan "tristos per deixar Singapur" però diu que aprecien "molt el suport que els comensals" durant el temps que a les cuines s'han preparat les receptes del famós xef.

"Amb la força i passió del meu pare volem portar a l'èxit dels projectes que desafortunadament ell va deixar a mitges, la majoria d'ells a Espanya", ha apuntat Regina a la nota de comiat dirigida als mitjans.
Anar al contingut