Santamaria titlla de 'cacicada' l'oposició dels cuiners a la seva croada contra els additius químics

Madrid.- El món de l'alta cuina espanyola va rebre amb indignació les declaracions de Santi Santamaria, xef del Racó de Can Fabes, que acusava els xefs de 'donar als seus clients plats que ni ells mateixos es menjarien'. En la presentació del seu llibre 'La cocina al desnudo', Santamaria titlla de 'cacicada' la resposta dels cuiners representada per 800 cuiners espanyols que van signar contra les seves declaracions, i els ha demanat que 'parin de fer mal'. El cuiner assegura que ha mantingut una reunió amb el director de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Eduard Mata, i que aquest li ha transmès que l'ús d'additius és 'digne de reflexió i estudi' i que avaluarà les possibles mesures.
Santamaria titlla de 'cacicada' l'oposició dels cuiners a la seva croada contra els additius químics

Santamaria titlla de 'cacicada' l'oposició dels cuiners a la seva croada contra els additius químics

Madrid.- El món de l'alta cuina espanyola va rebre amb indignació les declaracions de Santi Santamaria, xef del Racó de Can Fabes, que acusava els xefs de 'donar als seus clients plats que ni ells mateixos es menjarien'. En la presentació del seu llibre 'La cocina al desnudo', Santamaria titlla de 'cacicada' la resposta dels cuiners representada per 800 cuiners espanyols que van signar contra les seves declaracions, i els ha demanat que 'parin de fer mal'. El cuiner assegura que ha mantingut una reunió amb el director de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Eduard Mata, i que aquest li ha transmès que l'ús d'additius és 'digne de reflexió i estudi' i que avaluarà les possibles mesures.