Platja de Santa Susanna
Platja de Santa Susanna
Santa Susanna

Santa Susanna investiga el subcap de la Policia Local per fer de vigilant en un hotel

L'ajuntament va contractar uns detectius privats per seguir-lo i va descobrir que part de la plantilla l'encobria

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Santa Susanna, al Maresme, investiga el subcap de la Policia Local per compaginar el seu càrrec amb el de vigilant en un hotel del municipi, una circumstància prohibida per la llei de policies locals. Segons l'Agència Catalana de Notícies, arran de la queixa de diversos agents, l'ajuntament va encarregar a una agència de detectius que seguissin el subscap i es va confirmar que en els seus dies de festa, estones lliures i canvis de torn aprofitava per treballar a l'hotel Indalo Park. La investigació també ha revelat que diversos agents ho sabien i, per tant, l'haurien encobert.

Aquesta darrera setmana s'ha pres declaració a diversos policies locals sobre aquest cas. Alguns agents han assegurat haver denunciat els fets fa tres anys i que els màxims responsables del cos no van fer res.

Segons un dels testimonis, la doble feina del subcap de la Policia Local era coneguda per tota la plantilla, però no es va investigar fins que el cas es va posar en coneixement de l'actuat regidor de Seguretat Ciutadana de Santa Susanna, Josep Lluís Mulero, l'estiu passat.

Els agents expliquen que el subcap treballava irregularment en aquest hotel des del 2012 fent funcions de vigilància i que fins i tot en alguna ocasió havia sol·licitat la presència de patrulles de la Policia Local per gestionar problemàtiques internes i externes de l'hotel.

El cas continua encara en fase d'instrucció. Tant l'alcalde, Joan Campolier, com el regidor de Seguretat han declinat fer valoracions fins que es tanqui aquesta fase.
 

Anar al contingut