Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet (Foto: ACN)
Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet (Foto: ACN)
Santa Coloma de Gramenet

Santa Coloma de Gramenet expedienta els 2 imputats en el "cas Pretòria"

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obrirà expedients sancionadors a Pascual Vela i Lluís Falcón, els dos excàrrecs del consistori imputats en el "cas Pretòria". Vela i Falcón són personal laboral de l'Ajuntament i no se'ls pot acomiadar, però se'ls va rellevar dels càrrecs arran de les imputacions i ara afronten mesures disciplinàries, que decidirà un despatx d'advocats extern. El consistori que encapçala Núria Parlón ha anunciat un paquet de mesures per garantir la transparència i el control de les gestions municipals. El pla inclou un seguit d'auditories i un informe semestral de les contractacions d'Urbanisme, per facilitar-ne el seguiment.

Actualitzat
Pascual Vela i Lluís Falcón continuaran treballant a l'Ajuntament mentre el bufet d'advocats contractat pel consistori no decideixi quines mesures disciplinàries se'ls apliquen. El consistori els va apartar de les seves funcions arran del cas. 

A banda de revisar la situació dels dos funcionaris implicats en el cas de presumpta corrupció, l'Ajuntament ha anunciat un seguit de mesures com ara ampliar la publicitat de les convocatòries de selecció de personal i crear una comissió de seguiment, formada per tots els partits polítics que ho vulguin, per controlar els processos vinculats a l'Ajuntament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut