Una de les protagonistes de la campanya #ParaLosValientes
Una de les protagonistes de la campanya #ParaLosValientes
Barcelona

Sant Joan de Déu busca més donacions per acabar el Pediatric Cancer Center

La campanya #ParaLosValientes, que va néixer amb l'impuls de Leo Messi, ha recollit prop de 15 milions d'euros que permetran començar les obres del centre d'oncologia pediàtrica l'any que ve, però encara falten 15 milions més per acabar el projecte

RedaccióActualitzat

L'Hospital Sant Joan de Déu ha engegat una nova campanya de microdonacions que li permetin finalitzar el Pediatric Cancer Center Barcelona, que es vol convertir en centre de referència del càncer infantil a Europa.

 

 

Fins ara s'han recollit 14,4 milions d'euros, que permetran que les obres comencin durant el primer quadrimestre del 2018. Falten, però, 15 milions més. Per aconseguir-los, els promotors han rellançat la campanya #ParaLosValientes, que ha va néixer al febrer, amb el futbolista Leo Messi com a cara visible.

 

 

També s'ha gravat un curt, dirigit per Carlos Marqués-Marcet, que es projectarà al gener en 90 sales de la companyia Cinesa. El curt recull el testimoni de nens amb càncer.

 

Durant 9 mesos, milers de participants han contribuït a finançar el projecte. Hi ha de particular fins a grans empreses i esportistes d'elit.

El Pediatric Cancer Center disposarà de 40 habitacions, vuit càmeres per a trasplantaments, 30 boxs per a l'hospital de dia i 20 despatxos de consultes externes.

 

 

ARXIVAT A:
Salut
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut