Sant Carles de la Ràpita

Sant Carles de la Ràpita reivindica l'allargament de l'A-7 i la gratuïtat de l'AP-7 l'endemà de l'accident amb tres morts

El RACC identifica el lloc on hi va haver la topada que va acabar amb tres morts com un dels trams amb més accidents de l'N-340 a Catalunya

RedaccióActualitzat

L'accident de trànsit que ha fet tres morts a la Nacional 340, a Sant Carles de la Ràpita, ha revifat la polèmica sobre un dels trams viaris més perillosos del país. L'alcalde del municipi reclama que s'executi "de manera definitiva" l'allargament de l'autovia A-7, que ara només arriba fins a l'Hospitalet de l'Infant. I mentre no estigui enllestit, en "el pitjor dels supòsits", diu, reivindica la gratuïtat de l'autopista de peatge AP-7 en aquesta zona. Per l'alcalde Joan Martín, es tracta d'una mesura és "imprescindible" perquè és una carretera amb molt de trànsit i punts negres.

Els usuaris, per la seva banda, alerten també de la perillositat de la via i reclamen solucions immediates.

Cal tenir en compte que un estudi del Reial Automòbil Club de Catalunya identifica el lloc on hi va haver la topada com a un dels trams amb més accidents de l'N-340 a Catalunya. El RACC diu que desviar els camions per l'AP-7, tal com ja es fa a l'N-2, milloraria molt la seguretat.

En l'accident d'aquest dimarts s'hi van veure implicats dos turismes i un camió, i hi van morir tres persones de nacionalitat alemanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut