Sant Carles de la Ràpita promociona a Lleida la seva turística amb el repte d'esdevenir "el port pesquer" de la capital del Segrià

Lleida (ACN).- L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) conjuntament amb el sector privat del municipi han presentat aquest dilluns a Lleida el conjunt de l'oferta turística, cultural i gastronòmica de la localitat i de la zona del Delta de l'Ebre, amb atractius com ara el port de mar, l'abadia dels Alfacs o productes gastronòmics com ara el peix i el marisc. L'alcalde, Joan Martin, ha destacat la proximitat entre ambdós territoris gràcies a l'Eix de l'Ebre i ha defensat que pel fet que Lleida no té mar "el seu port pesquer ha de ser el de Sant Carles". Entre altres iniciatives, s'ha presentat l'Estació Nàutica i el Col·lectiu de Cuina de Sant Carles, que ha elaborat especialment per l'ocasió un plat d'anguiles amb suc amb caragols de Lleida, entre altres àpats típics del Delta.
Sant Carles de la Ràpita promociona a Lleida la seva turística amb el repte d'esdevenir "el port pesquer" de la capital del Segrià

Sant Carles de la Ràpita promociona a Lleida la seva turística amb el repte d'esdevenir "el port pesquer" de la capital del Segrià

Lleida (ACN).- L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) conjuntament amb el sector privat del municipi han presentat aquest dilluns a Lleida el conjunt de l'oferta turística, cultural i gastronòmica de la localitat i de la zona del Delta de l'Ebre, amb atractius com ara el port de mar, l'abadia dels Alfacs o productes gastronòmics com ara el peix i el marisc. L'alcalde, Joan Martin, ha destacat la proximitat entre ambdós territoris gràcies a l'Eix de l'Ebre i ha defensat que pel fet que Lleida no té mar "el seu port pesquer ha de ser el de Sant Carles". Entre altres iniciatives, s'ha presentat l'Estació Nàutica i el Col·lectiu de Cuina de Sant Carles, que ha elaborat especialment per l'ocasió un plat d'anguiles amb suc amb caragols de Lleida, entre altres àpats típics del Delta.