Madrid

Sanitat es planteja excloure les embarassades de la primera campanya de vacunació contra la grip nova

El Ministeri de Sanitat estudiarà si cal excloure les embarassades de la primera campanya de vacunació contra la grip nova. La ministra Trinidad Jiménez ho ha anunciat després que un informe europeu conclou que no s'ha demostrat que la vacuna sigui eficaç per a aquest col·lectiu. Jiménez també s'ha reunit amb les associacions de mares i pares d'alumnes

Actualitzat
La ministra de Sanitat ha reconegut que la comissió de Salut Pública haurà d'estudiar ara les recomanacions del Centre Europeu de Malaties Infeccioses per pronunciar-se sobre si cal ajornar o no la vacunació a les dones embarassades. En aquest sentit, Jiménez ha manifestat: "Fins que la comissió no estudiï la recomanació, es mantindrà el que va decidir el consell interritorial". I ha afegit que només es pot revisar la mesura amb una proposta de la comissió de salut pública i l'aprovació del consell interterritorial.

Jiménez també s'ha reunit amb les associacions de mares i pares d'alumnes. Els pares volien demanar-li la vacuna per a tots els menors d'edat però després d'entrevistar-s'hi han vist que no és convenient.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut