Caixes de preservatius falsificades, AEMPS

Alerta de Sanitat per la detecció a Sèrbia de falsos preservatius Durex

L'AEMPS avisa que als lots falsos hi figura "made in Thailand" o "made in China"

RedaccióActualitzat

Sèrbia ha detectat la distribució en el mercat d'unitats falsificades de preservatius de la marca Durex. L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha emès una alerta a Espanya després de rebre aquesta alerta de les autoritats competents sèrbies.

L'alerta afecta quatre models diferents de preservatius Durex, que es venen en pacs de tres: Feel Thin, Extra Safe, Tickle M'i Classic. Els lots originals són fabricats per Reckitt Benckiser Healthcare Ltd, al Regne Unit, que són els que es comercialitzen a Espanya.

L' AEMPS assegura:

"Els productes falsificats es poden diferenciar dels originals en petits detalls. L'aspecte més identificatiu és que en les unitats falsificades entre la data de caducitat i el lot figura 'made in Thailand' o 'made in China', que no apareix en les caixes originals."

 

L'AEMPS recomana estar alerta encara que, de moment, no s'han detectat falsificacions d'aquests models a Espanya.

La llista amb el nom de producte, número de lot i la caducitat que apareix en les unitats falsificades és la següent:


L'AEMPS recomana:

Examinar el producte abans de fer-lo servir i verificar que la informació estigui en espanyol. Si hi ha sospites que pot estar falsificat, no fer-lo servir i posar-se en contacte amb el distribuïdor local en aquest telèfon: 93 842 61 37.

Si és una falsificació, comunicar-ho al més aviat possible a l'AEMPS: 91 822 52 89 i via correu electrònic (pscontrol@aemps.es).

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut