Sandro Rosell, en una imatge recent (EFE)

Sandro Rosell serà traslladat dimecres a la presó de Brians 2

L'expresident del Barça ingressarà a la presó de Sant Esteve Sesrovires

RedaccióActualitzat

Després de 14 mesos empresonat a Soto del Real, Sandro Rosell torna a Catalunya. L'expresident del Barça serà traslladat el 25 de juliol a la presó de Brians 2 a Sant Esteve Sesrovires.

La Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat ha rebut la comunicació del trasllat des de Madrid a Catalunya. Segons fonts penitenciàries, el trasllat el farà la Guàrdia Civil, i es preveu que Rosell arribi finalment a la presó de Brians dimecres.

El trasllat de Rosell arriba després de l'última petició de llibertat de l'expresident, acusat de blanqueig de capitals. El 13 de juliol, la magistrada de l'Audiència Nacional Carmen Lamela va denegar a Rosell la posada en llibertat provisional, però va afirmar en una interlocutòria que no s'oposava al seu trasllat a una presó de Catalunya.

 

Notícia relacionada: Sandro Rosell, la seva dona i el seu testaferro, a judici

 

Rosell està processat per un preumpte blanqueig de 20 milions euros i per organització criminal. Lamela va firmar el processament el 29 de juny i va obrir la porta així al trasllat a una presó catalana a l'espera del judici.

Rosell va ser detingut al maig de 2017 en l'operació Rimet i porta des de llavors en presó preventiva.

Segona causa a Barcelona

El setembre Rosell haurà de declarar en un jutjat de Barcelona investigat per un segon cas de possible frau fiscal. El jutjat ha acceptat una querella de la Fiscalia de Delictes Econòmics segons la qual l'expresident de Barça no va tributar 229.500 euros que va facturar a través d'una empresa de la qual és administrador i està domiciliada a casa seva.

ARXIVAT A:
Delictes econòmics
Anar al contingut