Barça

Sandro Rosell reivindica el títol aconseguit a Wembley i lamenta que "no se sàpiga gaudir"

Quan encara cueja la gran retallada que afectarà les diferents seccions no professionals del FC Barcelona, Sandro Rosell ha volgut tornar a focalitzar l'actualitat blaugrana en l'èxit assolit a Wembley fa tot just una setmana. El president culer ha reivindicat el títol aconseguit davant el Manchester United, així com la tasca duta a terme per l'equip de Josep Guardiola, i ha demanat als barcelonistes que continuïn gaudint de les gestes assolides al llarg de tota la temporada. Rosell, en canvi, no ha volgut respondre a les acusacions i els atacs del Reial Madrid i ha continuat guardant silenci.

Actualitzat
Sandro Rosell ha participat en la festa pel 50 aniversari de la Penya Blaugrana del Principat d'Andorra, però no ha volgut replicar davant les acusacions que s'han fet des del club blanc tot i dir que ho faria un cop se sabés si el Reial Madrid s'enfrontaria o no al Regal Barça en la final de l'ACB. A l'hora de la veritat, però, el president blaugrana no hi ha volgut respondre per tal de no provocar "friccions". "Parlarem quan toqui", ha dit Rosell, i ha afegit sense concretar que hi ha hagut rivals "que no han estat a l'altura".

Alhora, el president culer ha tornat a reivindicar la Copa aconseguida davant el Manchester United i s'ha mostrat entristit perquè "l'entorn barcelonista no hagi sabut gaudir de Wembley" ni de la bona feina feta per l'equip de Josep Guardiola. "Vull reivindicar -ha dit Rosell- aquesta plantilla, aquest equip, aquest tècnic. Tinc el millor equip del món. Hem guanyat la Champions i l'important és com l'hem guanyada. M'agradaria reivindicar-ho. Si passés en un altre lloc, encara se n'estaria parlant."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut