Barça

Sandro Rosell assegura que el Barça no pensa substituir Tito Vilanova

El màxim responsable del club blaugrana va assegurar que no es planteja substituir Tito Vilanova, en plena recuperació de la seva malaltia a Nova York, i que té "plena confiança" en la tasca de Jordi Roura i Aureli Altimira. El president del Barça creu que el Madrid va ser el just vencedor de l'eliminatòria de Copa.

Actualitzat
El president del Barça, Sandro Rosell, creu que el Madrid va ser el just vencedor de l'eliminatòria de Copa. "Ara trobem a faltar el gol que se li va escapar a Pedro al Bernabéu", va explicar Rosell, que va afegir que "el primer gol ha canviat el partit". El màxim responsable del club blaugrana va assegurar que no es planteja substituir Tito Vilanova, en plena recuperació de la seva malaltia a Nova York, i que té "plena confiança" en la tasca de Jordi Roura i Aureli Altimira.

Rosell va confirmar que en les pròximes hores viatjarà als Estats Units per reunir-se amb Vilanova.

Roura: "És una decepció, però sortirem endavant"

L'entrenador accidental del Barça, Jordi Roura, va parlar de "decepció" per descriure la derrota contra el Madrid. "Estic absolutament convençut que l'equip sortirà endavant", va assegurar el tècnic de Llagostera.

Roura va valorar l'efectivitat dels blancs i la manca d'encert blaugrana com les claus del partit. "Hem d'oblidar la derrota i pensar en el matx de dissabte al Bernabéu i en la tornada de Champions contra el Milan", va explicar l'entrenador.

Finalment, Roura va evitar fer més safareig sobre l'àrbitre Undiano Mallenco, tot i que va puntualitzar que "podria haver xiulat un parell d'accions clares".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut