Viladecans

Sánchez reivindica la Catalunya de la concòrdia davant les "mentides" interessades de Mas i Junqueras

En to de precampanya, Pedro Sánchez ha carregat contra Mariano Rajoy, Artur Mas, Oriol Junqueras i Pablo Iglesias en un acte a Viladecans

Actualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, acusa el president espanyol, Mariano Rajoy, de ser el "president del frau" i diu que és responsable de fracturar i desestabilitzar Espanya econòmicament, socialment i territorialment. Però no només Rajoy ha estat objecte de les crítiques de Sánchez.

En to de precampanya, en un acte a Viladecans amb el líder del PSC, Miquel Iceta, Sánchez ha repartit dures crítiques contra tothom. Ni el president Mas, ni ERC, ni Pablo Iglesias han quedat lliures dels seus atacs.

Pedro Sánchez ha donat un missatge de confiança als socialistes de cara a les municipals i ha aprofitat per reivindicar la Catalunya real i de la concòrdia que defensa el PSOE davant de les polítiques de CiU i ERC.

El líder socialista acusa Artur Mas i Oriol Junqueras de mentir quan diuen que s'ocupen dels interesos dels catalans ja que, segons ell, només governen per als independentistes, i ho fan amb objectius estrictament partidistes. Sánchez defensa una reforma de la Constitució per solucionar l'encaix de Catalunya i la seva "vocació d'autogovern".

Del líder de Podem, Pablo Iglesias, ha dit que és "un personatge polític que menteix més que parla" i que està disposat a permetre que governi la dreta abans que el PSOE. A parer de Sánchez, Iglesias calla i renega d'algunes de les propostes que feia fa pocs mesos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut