Sánchez refusarà el pacte amb Rajoy i li demana que el deixi governar amb C's

Sánchez a Rajoy:"Sóc humil però tinc ambició, li recordo que darrere meu hi ha 131 diputats"

RedaccióActualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, assegura que si es reuneix amb el president del govern en funcions, Mariano Rajoy, serà per refusar la coalició amb el PP. Sánchez també ha tornat a demanar a Rajoy que el deixi governar amb C's.

"Sóc humil però tinc ambició, li recordo a Rajoy que darrere meu hi ha 131 diputats i diputades, si vol parlar parlem, però de polítiques, no de 'sillons'", amb aquestes paraules el líder del PSOE s'ha adreçat a Rajoy en una roda de premsa a la seu del partit, després que Rajoy hagi anunciat que té la intenció de trucar aquesta setmana a Sánchez per intentar una reunió amb el líder de Ciutadans, Albert Rivera.

Sánchez ha aprofitat per recalcar que qui pot convocar una reunió és ell "ja que té més escons que el PP" i ha explicat que és així com s'ha de fer. D'aquesta manera també ha volgut deixar clar que "no té cap problema" d'anar a la reunió amb el líder de C's o amb el líder de Podem, "si ells volen", sempre que sigui una reunió pública. Pedro Sánchez ha comentat que ja ha tingut altres ofertes per part de Rajoy de reunir-se en privat i ja li ha deixat clar que haurà de ser "sempre en públic."

El líder socialista ha reiterat les crítiques a Pablo Iglesias i a Podem, atribuint-los la responsabilitat que Rajoy continui governant i també ha explicat que tant C's com PSOE faran una roda conjunta amb la resta de formacions polítiques.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut