Sánchez rectifica una piulada en català pel 17A per afegir-hi una bandera d'Espanya

Actualitzat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha assistit a l'acte d'homenatge per les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, ha començat la jornada amb una piulada: un mateix missatge en dos tuits, en castellà i en català, en defensa de la unitat de tota la societat espanyola per ser forta contra el terror i la barbàrie.

El mateix missatge, però amb alguna diferència: en castellà a la foto hi ha la bandera espanyola i l'escut, a la versió en català no hi són.

Més tard, s'ha canviat el tuit en català i han aparegut la bandera i l'escut.

 

Sánchez tanca el missatge amb l'etiqueta "Barcelona, ciutat de pau", i diu: "Sempre serem a Barcelona al costat de les víctimes, solidaris amb el seu dolor, units en el record i ferms davant la desraó del terrorisme."

Arran de l'interès generat per aquest tuit, La Moncloa ha fet un comunicat per les xarxes més tard en què fa referència als "follets d'impremta" per explicar que ha estat "un error humà, sense cap intencionalitat política".

El comunicat diu que "no es tracta de cap rectificació, ni de fer marxa enrere", simplement és un error sense rerefons polític. El president del govern afegeix, però: "entenc que cadascú li doni la dimensió que necessiti".

ARXIVAT A:
Procés catalàPedro SánchezTerrorismeAtemptats Barcelona Cambrils
Anar al contingut