Espanyol

Sánchez Llibre proposa fusionar la candidatura de Collet amb la d'Oliveró i formar una junta gestora fins el juny de 2013

Segons Catalunya Ràdio, el màxim accionista de l'Espanyol, Daniel Sanchez Llibre, ha proposat a Sergio Oliveró i Joan Collet que facin una candidatura unica per evitar que hi hagi eleccions a la presidència de l'Espanyol. Aquesta proposta, feta després de la derrota amb l'Osasuna, ha estat descartada pel candidat Sergio Oliveró, tot i que més tard ha demanat 24 hores per pensar-s'ho.

Actualitzat
Segons que informa Catalunya Ràdio, el màxim accionista de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre ha proposat aquest dissabte a Sergio Oliveró i Joan Collet que facin una candidatura unica per evitar que hi hagi eleccions a la presidència de l'Espanyol.

La reunió, segons ha pogut saber TV3, ha estat demanada per l'exdirectiu José Luis Perelló i en ella hi han estat presents Daniel Sánchez Llibre, Ramon Condal, Joan Collet, Sergio Oliveró i ell mateix. Una reunió que ha estat provocada per l'escridassada de l'afició després de la desfeta davant l'Osasuna.

Aquesta proposta ha estat descartada pel candidat Sergio Oliveró tot i que més tard ha demanat 24 hores per pensar-s'ho. A través del seu compte de twitter, el candidat ha dit que "confirmem que han existit reunions i contactes. Caldrà reflexió i escoltar als pericos". Oliveró es refereix a la reunió que, segons algunes fonts, ha de mantenir aquest diumenge amb els socis de candidatura, l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes, i la Curva Jove.  


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut