Futbol

Sánchez Llibre diu que una victòria contra el Barça a la final de la Copa Catalunya serviria per treure's la por

Els partits de seleccions han paralitzat el campionat de Primera Divisió. I ho han aprofitat alguns equips per descansar i d'altres per jugar els seus tornejos. És el cas de l'Espanyol, que divendres guanyava el Ciutat de Barcelona. Els aficionats blanc-i-blaus han completat aquest diumenge la festa amb diferents actes socials en un esmorzar mariner a Vilassar de Mar que ha comptat amb la presència de Daniel Sánchez Llibre. El president blanc-i-blau ha mostrat la seva total confiança en l'actual plantilla i creu que una victòria contra el Barça a la final de la Copa Catalunya acabaria amb la por que té l'entorn espanyolista.

Actualitzat

Sardines a la brasa, musclos al vapor i suquet de tonyina. Aquest era el menú de l'esmorzar mariner que cada any organitza la Penya Espanyolista Pericos de Vilassar. Un acte en què no ha faltat el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, i en què han participat més de 200 aficionats blanc-i-blaus. Sánchez Llibre ha aprofitat l'ocasió per mostrar la seva total confiança en la plantilla d'aquesta temporada. El president blanc-i-blau està convençut que una victòria contra el Barça a la final de la Copa Catalunya, que es disputarà dimarts a Girona, serviria per acabar amb la por del seu equip quan s'enfronta a l'equip blaugrana.

Al marge de repassar l'actualitat esportiva, Sánchez Llibre ha confirmat que la junta general d'accionistes se celebrarà en la primera quinzena del mes de novembre, un mes en què també espera veure l'inici del nou estadi de Cornellà-El Prat.

La jornada en òrbita blanc-i-blava l'ha completat el Dia dels Pericos a Illa Fantasia, que ha permès als socis espanyolistes poder disfrutar de manera gratuïta de les instal·lacions d'aquest parc aquàtic situat al Maresme.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut