Futbol

Sánchez Llibre compleix la seva promesa i camina a peu de Montjuïc a Cornellà-el Prat per celebrar la salvació de l'Espanyol

Hi ha qui pensa que la salvació de l'Espanyol va ser un autèntic miracle, i la veritat és que només uns pocs hi confiaven. Per això van ser molts els qui van encomanar-se a la Moreneta -el mateix Pochettino va fer-ho- o a qualsevol altre clau roent per, a canvi d'alguna promesa, aconseguir la permanència. El president blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, no va dubtar ni un moment a donar la seva paraula a canvi d'un lleu sacrifici per veure l'Espanyol un any més a Primera, i aquest divendres ha complert la seva promesa anant a peu des del Lluís Companys fins al nou estadi de Cornellà-el Prat.

Actualitzat
Daniel Sánchez Llibre ha complert la seva promesa. Avui ha fet el trajecte a peu entre Montjuïc i l'estadi de Cornellà-El Prat després de prometreu a canvi de la salvació de l'equip. El president de l'Espanyol ha trigat una mica més de dues hores per cobrir els prop de 10 quilòmetres que separen els dos estadis. Finalment, ha arribat a "la terra promesa" tal i com va qualificar el nou camp periquito on espera que els patiments de l'Espanyol siguin molt menors. 

Pel que fa a l'actualitat esportiva, aquest migdia el club ha presentat Antonio Morales, antic president de la Gramenet, com a nou directiu responsable del futbol base del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut