Madrid

Sánchez: "És el principi del final de Mariano Rajoy com a president del govern espanyol"

"S'obre un nou cicle polític que liderarà el PSOE, i estic convençut que el millor pel PSOE arribarà amb les pròximes eleccions generals"

RedaccióActualitzat

El PSOE ha celebrat els resultats electorals d'aquestes eleccions municipals i autonòmiques a Espanya com el principi del fi del govern de Mariano Rajoy. El seu líder, Pedro Sánchez, ha recomanat al PP i al president del govern espanyol que prengui nota dels resultats i modifiquin la política de retallades.

Pedro Sánchez ha promès que el seu partit "liderarà el canvi progressista cap a l'esquerra que majoritàriament ha votat la societat espanyola". "Assumirem la nostra responsabilitat, que serà articular governs progressistes a les comunitats autònomes i els ajuntaments, per fer possible un canvi segur", ha afegit.

I amb la vista ja posada en les eleccions espanyoles que s'han de celebrar abans que acabi l'any, el líder socialista ha assegurat avui "és el principi del final de Mariano Rajoy com a president del govern espanyol". "S'obre un nou cicle polític que liderarà el PSOE, i estic convençut que el millor pel PSOE arribarà amb les pròximes eleccions generals".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut