Pedro Sánchez, aquest dilluns, durant la conferència a Bilbao (EFE)
Pedro Sánchez, aquest dilluns, durant la conferència a Bilbao (EFE)
Madrid

Sánchez diu que el PP i Cs només tenen l'enfrontament territorial com a model de país

El líder del PSOE considera que "aquestes dues dretes que governen Espanya aspiren a repetir errors com el centralisme, la regressió autonòmica i tractar d'uniformar una Espanya diversa"

RedaccióActualitzat

Pedro Sánchez ha assegurat que el Partit Popular i Ciutadans aposten només pel centralisme i la regressió autonòmica. Segons el líder del PSOE, l'únic model de país que tenen els partits de Rajoy i Rivera és la confrontació territorial. Sánchez ho ha dit aquest matí a Bilbao, en una conferència en el Fòrum Europa.

 

"Ni el Partit Popular ni Ciutadans són partits de govern a Catalunya. Governen entre els dos només un ajuntament dels més d'un miler d'ajuntaments que hi ha a Catalunya. I això demostra que no són un partit de govern perquè no tenen un model de país. El que tenen és un model d'enfrontament territorial"

"Aquestes dues dretes que governen Espanya, la del Partit Popular i la de Ciutadans, aspiren a repetir molts dels errors, i ho estem veient aquestes últimes setmanes: el centralisme, la regressió autonòmica, tractar d'uniformar una Espanya diversa"

 

El secretari general del PSOE ha fet una crida a "tots els moderats, progressistes i els qui creuen en el diàleg" per posar en marxa una nova Espanya autonòmica, que no qüestioni la seva diversitat cultural.

Sánchez ha dit que haurà de "fer molta pedagogia pels pobles d'Espanya per impulsar aquest espai de concòrdia, diàleg i entesa, i no repetir el model de la dreta", amb l'objectiu de solucionar la crisi a Catalunya. Ha remarcat que "només aquells partits que entenguin la diversitat podran governar Espanya".

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21D
Anar al contingut