Pedro Sánchez als passadissos del Senat en una imatge d'arxiu (EFE)
Pedro Sánchez als passadissos del Senat en una imatge d'arxiu (EFE)

Sánchez descarta cessar la ministra Montón: "Fa un gran treball i ho continuarà fent"

Actualitzat

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha descartat cessar la ministra de Sanitat, Carmen Montón, per les suposades irregularitats per obtenir el màster en igualtat de gènere. Així ho ha dit als passadissos del Senat.

"Està fent un gran treball i ho continuarà fent."


Abans d'abandonar la Cambra Alta, Sánchez ha volgut fer una declaració als mitjans de comunicació per ratificar el suport expressat a Montón hores abans pel ministre de Foment i secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos.

Sánchez ha lloat el treball de la ministra de Sanitat:

"Carmen Montón està fent un treball com a ministra de Sanitat extraordinari. En menys de 100 dies s'ha recuperat la universalitat de la sanitat pública. Divendres passat fins i tot va posar en marxa la tramitació d'una llei molt important per aquest govern com és la llei de lluita contra la violència contra els menors. En definitiva, el que està fent durant aquests últims mesos és precisament el que se li va demanar, revertir les retallades en la sanitat pública, recuperar i avançar en drets vinculats amb la sanitat pública."

La ministra de Sanitat, Carmen Montón, ha demanat comparèixer al Congrés per donar més explicacions sobre el seu màster. Aquest dimarts, s'ha publicat que les seves notes es van modificar quan el curs ja havia acabat. La Universitat Rey Juan Carlos ha admès que es van canviar algunes notes i ha obert una investigació per descobrir qui ho va fer i depurar responsabilitats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut