Barcelona

Sánchez-Camacho: "El canvi real passa pel PP"

Una Alícia Sánchez-Camacho exultant ha comparegut en roda de premsa, després de celebrar el consell executiu, l'endemà d'una jornada electoral que ha deixat uns bons resultats per al Partit Popular de Catalunya, uns resultats que la presidenta de la formació no ha dubtat a qualificar d'"històrics". Sánchez-Camacho ha destacat especialment el fet que suposa haver aconseguit "ser la clau de la governabilitat a Barcelona" i haver guanyat a la tercera ciutat de Catalunya, Badalona, així com a Castelldefels. Per tot plegat, la líder popular considera que els ciutadans volen un canvi que "passa pel PP" i que s'han convertit en "partit de govern" i en "la força central a Catalunya".

Actualitzat
La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha destacat que el PP ha fet història amb 473 regidors, un rècord. A més, té majoria absoluta en quatre alcaldies i és força decisiva, a més de Barcelona, a Tarragona i Girona. Sánchez-Camacho ha ressaltat també el vot de càstig que ha rebut el Partit dels Socialistes de Catalunya, i s'ha erigit com "la veritable oposició al Parlament" en vista dels resultats del PSC, que per ella ja forma part del "passat".

Respecte als possibles pactes electorals, Sánchez-Camacho ha assegurat que el PP és partidari de respectar el principi de la llista més votada, i ha afegit que espera que així sigui a Badalona i a Castelldefels, ciutats on els populars han guanyat, però els pactes postelectorals podrien impedir al PPC governar. La presidenta del PPC ha promès que administraran els bons resultats obtinguts amb "humilitat i responsabilitat".

Alberto Fernández: "Hem trencat la bipolarització a Barcelona"


Per la seva banda, Alberto Fernández ha constatat també el creixement del Partit Popular de Catalunya, que s'ha quedat a 113 vots d'aconseguir el novè regidor a Barcelona. "Hem trencat la bipolarització a Barcelona", ha assegurat el candidat del PPC, i en conseqüència ha afegit que exercirà la seva "capacitat de decisió amb responsabilitat".

"Governar no és l'eina, és l'objectiu", ha assegurat Fernández, que ha promès una forma de governar diferent de la d'Hereu. Pel candidat popular "Barcelona obre una nova etapa, en la bona direcció".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut