Barcelona

Sánchez-Camacho diu que només els independentistes tenen motius per manifestar-se contra la sentència

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que "només els independentistes" tenen motius per manifestar-se contra la sentència de l'Estatut. En una roda de premsa l'endemà que es fes pública la resolució dels jutges, la dirigent del PPC ha carregat contra l'actitud del president Montilla, que ha considerat "irresponsable" i "impròpia d'un president de la Generalitat". Sánchez-Camacho ha exigit a Montilla que apliqui l'Estatut tal com l'ha deixat el Constitucional.

Actualitzat
La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha tornat a celebrar que Catalunya té "un Estatut plenament constitucional". La dirigent popular ha acusat tant el govern com CiU d'allunyar-se de la centralitat política i defugir els "problemes reals" de la gent, a més d'escudar-se en el debat estatutari per "amagar el presumpte finançament irregular" de CDC. 

Sánchez-Camacho ha afegit que "a ningú se li acut pensar que els catalans no respectin les normes" i ha conclòs que el PPC és "l'única força a Catalunya que defensa veritablement els valors constitucionals, que se sent plenament catalana i espanyola i que aposta per defensar els interessos de Catalunya en el marc d'una Espanya de tots". 
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut