Alícia Sánchez-Camacho, aquest dilluns.
La líder del PP ha anunciat que està disposada a parlar del "cas Método 3" al Parlament. (Foto: ACN)
Barcelona

Sánchez-Camacho, disposada a donar explicacions al Parlament sobre el "cas Método 3"

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, no té cap inconvenient a comparèixer davant del Parlament per aclarir tot el que faci falta sobre el "cas Método 3" i la conversa que va tenir al restaurant La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez. La líder del PP ho ha anunciat després de preguntar-se quins interessos polítics hi ha al darrera per demanar-li constantment que doni explicacions sobre aquest afer.

RedaccióActualitzat
Alícia Sánchez-Camacho s'ha mostrat disposada a comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre el "cas Método 3" i la conversa que va tenir al restaurant La Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez. La presidenta del PP català ha criticat que hagin de ser els afectats per l'espionatge polític els que compareguin i no els imputats per altres casos com els de les ITV o el Palau: "Jo estic a disposició del Parlament de Catalunya i ho faré amb molt de gust perquè, a més, es podran saber moltes coses sobre qui va difondre aquesta gravació, quins interessos polítics hi ha en el fet de demanar permanentment explicacions a la líder del Partit Popular a Catalunya."

Sánchez-Camacho també ha afirmat que la seva conversa amb Victòria Álvarez difosa a traves d'internet va ser manipulada deliberadament per perjudicar el partit.

Aquest dissabte, el Partit Popular català, a través del seu portaveu, Enric Millo, va instar el PSC, CiU i ERC a votar a favor de la creació d'una comissió d'investigació sobre espionatge al Parlament.

El dia abans, la jutge que investiga el suposat espionatge al restaurant La Camarga, Elisabet Castelló, va imputar la responsable de finances del PSC, Lluïsa Bruguer, i va confiscar el seu ordinador.
Anar al contingut