Sánchez-Camacho alerta d'un pacte Mas-Puigcercós per a la investidura de president

La candidata popular emplaça Artur Mas a deixar clar si vol fer un pacte postelectoral amb Esquerra Republicana després de les declaracions de Joan Puigcercós. Pel que fa al polèmic videojoc de les Noves Generacions, l'empresa que el va fer ha reconegut que va ser un error. D'altra banda, Sánchez-Camacho ha criticat l'últim vídeo del PSC dient que és un atac a la dignitat de la dona.

Actualitzat
La candidata del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha emplaçat Artur Mas a deixar clar si vol fer un pacte postelectoral amb Esquerra Republicana després de les declaracions de Joan Puigcercós ahir a Catalunya Informació. Per Sánchez-Camacho "el senyor Mas no pot seguir amb l'ambigüitat de dir si ell voldrà o no la independència de Catalunya o si pactarà amb Esquerra Republicana". La candidata popular veu en el silenci de Mas que "tindrà en compte el senyor Puigcercós per a un possible pacte de govern a partir del dia 29 de novembre".

Pel que fa el polèmic videojoc on Sánchez-Camacho disparava idees contra immigrants i independentistes, l'empresa que el va fer ha reconegut que va ser un error i n'ha assumit tota la responsabilitat. Sánchez-Camacho també ha criticat l'últim vídeo del PSC dient que és un atac a la dignitat de la dona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut