Xavier García Albiol i Alícia Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu.
Xavier García Albiol i Alícia Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Sánchez-Camacho afirma que ERC obliga Artur Mas a impulsar una moció de censura contra García Albiol

Alícia Sánchez-Camacho acusa el president de la Generalitat, Artur Mas, d'estar lligat de mans i peus a la voluntat d'Esquerra Republicana, tant pel que fa a Convergència com al govern. La presidenta del PP de Catalunya ho ha dit després que Convergència de Badalona hagi proposat a la resta de l'oposició municipal crear un front comú per fer fora l'alcalde, el popular Xavier García Albiol.

RedaccióActualitzat
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, atribueix al pacte de governabilitat CiU-ERC la moció de censura que volen plantejar a l'Ajuntament de Badalona, on governa el popular Xavier García Albiol. Segons Sánchez-Camacho, el president de la Generalitat està lligat de mans i peus a la voluntat d'Esquerra Republicana.

La líder del PPC considera que la moció de censura és una "greu irresponsabilitat" de CiU que, a més, té un caire "sorprenent", segons la dirigent popular: "No tenen cap candidat i, tot i això, proposen una moció de censura a la tercera ciutat de Catalunya".

Sánchez-Camacho creu que la iniciativa contra l'alcalde impulsada per Convergència només obeeix a les condicions que ERC posa a la federació per no retirar-los el seu suport en la governabilitat de Catalunya: "És Esquerra qui obliga CiU a trencar tots els seus pactes amb el PPC. CiU no mana ni en el govern ni en el partit. Si la moció tira endavant, els ciutadans votaran massivament García Albiol el 2015, i sortirà revalidat". La presidenta del PPC destaca que Xavier García Albiol "és un magnífic alcalde i està molt ben valorat pels ciutadans de Badalona".
Anar al contingut