Barcelona

Sánchez-Camacho acusa Mas d'aixecar un mur i trair la democràcia

La líder del PPC creu que el president de la Generalitat ha aixecat un mur per dividir i enfrontar els catalans, cosa que és una traïció a la democràcia

RedaccióActualitzat

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que, amb la convocatòria de la consulta sobiranista del 9N, el president de la Generalitat ha aixecat un mur per dividir i enfrontar els catalans, cosa que és una "traïció a la democràcia".

Sánchez-Camacho ha acusat el govern català d'organitzar un referèndum sense garanties democràtiques que, segons ha dit, no està emparat per la Constitució ni l'Estatut, i és "un frau" basat en la Llei de Consultes.

La líder del PPC ha afegit que el decret de convocatòria "té les hores comptades" i que el govern espanyol garantirà l'estabilitat de la democràcia i donarà resposta al desafiament sobiranista.
"Encara que Mas s'hagi llançat en aquesta aventura fins a les últimes conseqüències, el govern del Partit Popular garanteix la unitat d'Espanya, la convivència, la democràcia i el compliment de la llei", ha puntualitzat.

La líder dels populars catalans ha explicat que està en contacte permanent amb l'executiu espanyol i ha assegurat que el PP sabrà respondre amb sentit comú a la Catalunya que s'expressa "en silenci", que està molt preocupada amb el deliri i l'embolic davant la "línia vermella de la il·legalitat" que ha travessat el president català.

Referint-se a l'acte institucional de firma del decret, la líder popular ha acusat Mas d'enganyar els catalans amb "actes litúrgics" per aprovar una llei "trampa".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut