Seül

Samsung respon a les acusacions de còpia d'Apple amb una demanda per haver violat deu patents

Samsung i Apple s'enfronten a les botigues i ara també als jutjats. La marca de la poma va acusar l'empresa tecnològica sud-coreana de copiar el disseny dels seus iPhone i iPad als seus telèfons mòbils i tauletes tàctils. Samsung contraataca amb tota la seva força i ha presentat una demanda judicial per haver violat deu patents. Segons informa el diari "Financial Times", la companyia ha denunciat Apple simultàniament a Corea del Sud, el Japó i Alemanya. Samsung considera el fabricant de l'iPhone culpable de violar patents en àrees com la transmissió de dades i la tecnologia sense fils per connectar telèfons mòbils amb els ordinadors personals.

Actualitzat
Acusacions creuades entre Samsung i Apple. La companyia tecnològica sud-coreana ha presentat una demanda contra la seva rival per haver infringit suposadament deu patents

Segons informa el diari "Financial Times", la demanda ha estat registrada simultàniament a Corea del Sud, el Japó i Alemanya.

La denúncia s'interpreta com una resposta a l'acusació de còpia per part d'Apple. La companyia de la poma va denunciar que la sud-coreana s'havia aprofitat del disseny i funcionament dels dispositius iPhone i iPad. Segons Apple, Samsung hauria utilitzat les idees als seus telèfons intel·ligents Galaxy S 4G, Epic 4G i Nexus S, i en la tauleta Galaxy Tab.

Els directius de Samsung consideren aquesta crítica una reacció a l'èxit dels seus dispositius. El cert és que el llançament dels telèfons intel·ligents de Samsung ha suposat una dura competència per a l'iPhone i ha permès a la companyia multiplicar per 2,5 la seva quota de mercat en dos anys, fins al 10%.

Curiosament, les dues empreses són competidores en el sector dels telèfons mòbils, però Apple és també un dels clients de Samsung més importants , ja que aquesta fabrica els microxips que l'empresa nord-americana utilitza en els seus productes.
Anar al contingut