Samsung Galaxy Note 8, el mòbil més car de la història per oblidar el que explotava

L'objectiu de Samsung és passar pàgina i deixar enrere el fiasco del seu antecessor pel defecte de les bateries

RedaccióActualitzat

Samsung ha presentat aquesta dijous el nou Galaxy Note, el 8, amb un clar objectiu: passar pàgina i deixar enrere el fiasco del seu antecessor.

Els defectes en la bateria, que van arribar a provocar que explotessin, van suposar un daltabaix importantíssim per a l'empresa sud-coreana.

La presentació s'ha fet a bombo i plateret per intentar oblidar els problemes de la versió anterior, el Note 7, que va haver de ser retirat del mercat, com indica Koh Dong-jin, cap de Comunicació Samsung:

"És evident que cap de nosaltres oblidarà el que va passar l'any passat. Sé que no ho oblidaré. Però tampoc oblidaré els milions de persones lleials al Note que es van quedar amb nosaltres."

El Galaxy Note 8 és el mòbil més car de la història, i quan es comenci a comercialitzar a Europa el 15 de setembre es podrà comprar per 1.010 euros. El nou telèfon ha volgut arreglar els greus problemes de les bateries, i els analistes tecnològics com Jonathan Roubini, creuen que no hi hauria d'haver sorpreses:

"Sembla que han arreglat alguns dels problemes. Però el problema principal que havia de ser solucionat és la bateria. Així que, haurem d'esperar alguns mesos per veure si hi ha explosions en els telèfons nous. Però no ho esperem. La bateria és molt més petita que la de l'anterior versió."

 

 

De fet, el nou telèfon presenta poques prestacions noves respecte a la versió anterior, més enllà de la bateria. Però destaca una segona càmera de 12 megapíxels.

El sistema de càmera dual permet fer millors fotos, ja que pot calcular amb més precisió la distància dels objectes. També millora el sistema del llapis que permet fer anotacions i dibuixar sobre la pantalla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut