Pla mig de Toni Comín, conseller de Salut, Gemma Tarafa, comissionada de Salut per l'Ajuntament de Barcelona, i David Elvira, director de l…
Pla mig de Toni Comín, conseller de Salut, Gemma Tarafa, comissionada de Salut per l'Ajuntament de Barcelona, i David Elvira, director de l'ICS, el 7 d enovembre de 2016 davant dels nous cotxes del servei d'atenció domiciliària.

Salut desprivatitza l'atenció primària domiciliària domiciliària a Barcelona, la Mina i Montcada i Reixac

Actualitzat

ACN Barcelona.-L'atenció continuada domiciliària a la ciutat de Barcelona, al barri de la Mina i a Montcada i Reixac es du a terme, des de dimecres passat, a través de l'Institut Català de la Salut. L'ICS n'ha recuperat la gestió després de 23 anys, en què el SEM feia un concurs públic per adjudicar aquest servei. El conseller de Salut, Toni Comín, ha explicat que és un canvi ''històric'' que empodera la primària i permet fer un salt en qualitat assistencial prioritzant proveïdors públics. El servei constarà de 148 professionals, dels quals 40 interins de l'ICS, i 12 vehicles per assumir els desplaçaments. En total, el servei té un cost de 2,4 MEUR però el canvi de gestió no comporta canvis en el pressupost.

Anar al contingut