Ja són sis les víctimes mortals de l'onada de calor a Catalunya
Ja són sis les víctimes mortals de l'onada de calor a Catalunya

Salut confirma les morts per un cop de calor de dos homes a Lleida i Barcelona

Puja a 6 la xifra de morts per cops de calor en la darrera setmana a Catalunya

Actualitzat

S'eleven a sis els morts per cops de calor a Catalunya en la darrera setmana. El Departament de Salut ha confirmat que els casos que s'estaven investigant, d'un home, de 62 anys, que va morir aquest dimarts a la via pública de Barcelona i d'un altre home, de 45 anys, que va morir aquest dilluns a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, van ser per un cop de calor.

De tots dos es va apuntar en un primer moment que la mort podia ser a causa de la calor, però no s'havia confirmat fins ara.

Divendres passat va morir un home a l'Hospital Clínic de Barcelona, després de tenir un cop de calor al carrer Berlín. El cap de setmana van morir dues persones més a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, després de patir cops de calor a Constantí i al barri de Campclar, respectivament. Per últim, aquest dimecres a la tarda un home va morir per un cop de calor a Tortosa.

453 trucades relacionades amb l'onada de calor

Protecció Civil va tancar aquest dimarts l'alerta del pla Procicat per onada de calor, activada el dijous 2 d'agost. En tot l'episodi d'onada de calor, el telèfon 061 de CatSalut Respon ha atès 453 trucades relacionades amb l'onada de calor, incloent consultes telefòniques i mobilització dels recursos del Sistema d'Emergències Mèdiques.

 

ARXIVAT A:
Salut
Anar al contingut