Salt, Gironès

Salt homenatja les víctimes de l'accident de Susqueda

Han fet un minut de silenci per les tres mortes de la família, veïna de la localitat, mentre les tres filles supervivents estan ingressades a l'hospital

RedaccióActualitzat

A Salt, al Gironès, el lloc de residència de la família accidentada a Susqueda, aquest dilluns hi havia consternació. L'ajuntament ha fet un minut de silenci i ha posat a disposició de les víctimes els serveis socials del municipi.

A l'Hospital Josep Trueta de Girona continuen ingressades tres filles més del matrimoni, de 10, 8 i 3 anys. Les més grans es troben en estat menys greu, mentre que la petita està ingressada a l'UCI pediàtrica en estat greu amb pronòstic reservat. El pare, que conduïa el vehicle, ja ha estat donat d'alta.

Primer accident mortal del pont

Aquest ha estat el primer accident amb víctimes mortals en aquest pont de la Constitució. Va passar aquest dilluns al vespre quan l'Opel Vectra que conduïa el pare va sortir de la via prop del pantà de Susqueda. Al cotxe, de cinc places, hi anaven set persones i les menors no anaven lligats amb cap sistema de retenció infantil.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut