Imatge general dels terrenys, de 44,3 hectàrees, que limiten amb la C-31b -autovia de Reus a Salou-, el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d'oc…
Imatge general dels terrenys, de 44,3 hectàrees, que limiten amb la C-31b -autovia de Reus a Salou-, el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d'octubre, en una àrea molt cèntrica de l'entrada del municipi. Imatge del 13 de desembre de 2016. (horitzontal)

Salou garanteix interès inversor en el sector de la futura ciutat esportiva i residencial

ACN Salou.-El sector de la futura ciutat esportiva, residencial i turística de Salou desperta interès inversor. Així ho assegura l'alcalde Pere Granados, en relació al nou pla parcial del sector 04, més conegut com a Emprius Nord. Aquest àmbit municipal, de 44,3 hectàrees -sobretot conreus i terrenys erms- a l'entrada del municipi, arran l'autovia de Reus-, és la nova zona on l'Ajuntament vol desenvolupar un pol d'atracció econòmica, turística, comercial, de serveis i esportiva, després que una sentència paralitzés l'anterior ubicació al sector 03 per la nova traça del barranc de Barenys. Granados (CiU-FUPS) ha aprofitat aquest dijous per fer balanç d'aquest primer any de pacte amb el PSC i ha avançat nous projectes previstos al municipi, com ara el nou camp de futbol i la nova biblioteca, inclosos en el paquet d'inversions dels pressupostos del 2017, que suma prop de 3 milions d'euros.

"El nostre objectiu és ara la desestacionalització i això ens ho permetrà la implantació de nous equipaments esportius, perquè el turisme esportiu és un gran element desestacionalitzador, i quan estigui construïda aquesta ciutat esportiva al sector 04 ho posarem en valor i hi haurà més economia a l'hivern", ha declarat Granados. "Això és un camí llarg, no és un camí fàcil", ha afegit. L'alcalde ha manifestat que al municipi es podran tirar endavant grans projectes gràcies a una economia sanejada. "S'ha treballat molt durant aquest any i tenim un ambiciós Pla d'Acció Municipal", ha avançat. A part del camp de futbol i la nova biblioteca -l'actual, amb més de 25 anys, ha quedat petita-, que està previst enllestir a final de legislatura, el municipi invertirà en altres projectes, com ara la rehabilitació del xalet del carrer Barcelona, la millora de carrers i la remodelació de l'avinguda Carles Buigas.

Anar al contingut