Madrid

Salgado assumeix el repte de desplegar els nous estatuts d'autonomia

Elena Salgado canvia de cartera i assumeix el càrrec de ministra d'Aministracions Públiques amb el repte de desplegar els nous estatuts, entre aquests, el català. Jordi Sevilla li ha traspassat la cartera en un acte a la seu del mateix ministeri.

Actualitzat
"Amb esforç i il·lusió, afronto el nou repte". Aquestes han estat les primeres paraules de la nova ministra d'Administracions Públiques, Elena Salgado, que els pròxims mesos es marca com un dels principals reptes el desplegament dels nous estatuts d'autonomia que ja estan en vigor. "No volem frustrar les expectatives d'autogovern de milions de ciutadans espanyols (...) hem d'atendre la culminació dels processos de reforma que ja s'han iniciat i, a la vegada, la posada en pràctica efectiva d'allò que els nous estatuts impliquen per a l'administració de l'Estat".

El ministre sortint, Jordi Sevilla, ha assegurat, textualment, que s'ho ha passat molt bé durant aquests tres anys al capdavant del Ministeri i ha afegit que se'n va amb la consciència molt tranquil·la.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut