SALA 33 amb "MEUBLÉ. La casita blanca"

Dissabte 9 de març, el programa "Sala 33" va continuarar el cicle especial dedicat a Sílvia Munt com a directora amb l'emissió de "Meublé. La casita blanca".

Aquest cicle que va començar dimecres passat amb l'emissió de "Mentiders" tindrà una durada de quatre setmanes en què també es podran veure "Gala", "Coses que passen" i "Pretextos". La pel·lícula d'aquest dissabte s'emetrà a les 22.30 pel 33.

El llargmetratge, rodat en alta definició, explica una història coral de persones que es troben a la mítica Casita Blanca-local que va desaparèixer a finals del mes de març del 2012 - per viure apassionades escapades d'amor, misteri, romanticisme i sexe.

És una producció d'Ovideo TV i Televisió de Catalunya.

Sinopsi:
La Casita Blanca està a punt de tancar les portes. Què hi passa, encara, un dia qualsevol a les seves quaranta-tres habitacions? Encara, sí, perquè el negoci, malgrat el pas del temps i les llibertats adquirides, funciona sense crisi. Hi ha coses que no canviaran mai: el desig, el joc, la necessitat de companyia i de bogeria són imprescindibles per sobreviure.


Fitxa tècnica:

Direcció: Sílvia Munt
Guió: Sílvia Munt i Mercè Sàrrias
Producció executiva: Susanna Jiménez i Quique Camín
Intèrprets: Nora Navas, Àlex Brendemühl, Clara Segura, Francesc Garrido, Álvaro Cervantes, Marc Martínez i Pol López entre d'altres.
Director de fotografia: Arnau Valls
Música: Micka Luna
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut