Sala 33 amb "LA MOSQUITERA"

El dissabte passat, Sala 33 va emetre el llargmetratge "La Mosquitera". Amb aquest cinta Agustí Vila firma el seu tercer treball després de "3055 Jean Leon" (2006) i "Un banco en el parque" (1998)

En film ha estat premiat en l'última edició del Festival de Cinema de la República Txeca, amb el màxim guardó, el premi Crystal Globe a Karlovy Vary. També ha estat doblement guardonada a la 55a Setmana Internacional de Cine de Valladolid. El film es va endur l'Espiga de Plata i el premi a la millor actriu, que va recaure en l'actriu Emma Suárez.

A aquests tres premis, s'han de sumar dos guardons més atorgats per la 17a edició del FICMT (Festival Internacional de Cinema Mediterrani de Tetuan) el premi del jurat i el de millor interpretació femenina, i un tercer premi a la millor pel·lícula espanyola del 2010, lliurat per "Versión española", Mahou Cinco Estrellas i SGAE.

A més, el llargmetratge "La Mosquitera" ha estat guardonat amb el premi especial del jurat al Festival de Cinema Espanyol de Marsella, Cine horizontes, organitzat per l'associació Horizontes del Sur.

La Mosquitera està coproduïda per EDDIE SAETA i Televisió de Catalunya i compta amb la participació de TVE i de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

Sinopsi
Una família benestant, inequívocament urbana, viu atrapada en el petit món que han construït a la seva mida. Cadascun dels membres lluita tot sol per salvar allò que els justificaria. Lluís travessa l'adolescència descobrint al seu voltant dones i homes culpables i innocents alhora.


Fitxa tècnica:

Guió i direcció:
Agustí Vila
Producció executiva: Lluís Miñarro
Producció executiva TVC:
Cruz Rodríguez
Intèrprets: Emma Suárez (Alícia), Eduard Fernández (Miquel), Martina García (Ana), Marcos Franz (Lluís), Àlex Batllori (Sergi), Noa Schinnerling (Susanna), Geraldine Chaplin (Maria), Fermí Reixach (Robert) i Àlex Brendemühl (editor)
Directora de fotografia: Neus Ollé
Música: Alfons Conde
Anar al contingut