Sala 33 acull "PEPE & RUBIANES"

La nit del 2 de març el Sala 33 va recordar Pepe Rubianes traspassat l'1 de març del 2009 amb l'emisió de "Pepe & Rubianes", un peculiar llargmetratge de qui va ser un dels còmics més polèmics i inclassificables de nostre país.

Tremendament popular tant pel seu vessant com a actor com per les seves al·lucinants entrevistes, Rubianes va ser molt estimat també pel seu estil de vida independent, descarat, i anàrquic. Després d'iniciar-se al teatre amb la companyia Dagoll Dagom, va descobrir durant un dels seus viatges a Cuba les seves dots innates per al monòleg. Un descobriment que va canviar la seva vida i el va fer tremendament popular a Catalunya, on va estar, amb el seu penúltim espectacle, Rubianes Solamente, més de deu anys en cartell al Capitol.

El llargmetratge és una trobada distesa i sincera de persones molt estretament vinculades a l'actor, il·lustrada amb imatges inèdites de la seva vida quotidiana i dels seus viatges, a partir de vídeos domèstics enregistrats per ell mateix o pels seus amics, i també amb fragments escollits de les seves sensacionals entrevistes i de moments antològics dels seus espectacles, amb la seva increïble capacitat per triturar i reciclar vivències pròpies per convertir-les en monòlegs.

"Pepe & Rubianes" és una producció de Versátil Cinema, SL amb la participació de Televisió de Catalunya.


Sinopsi:
A "Broadway Danny Rose", de Woody Allen, un grup de d'amics del món de l'espectacle rememoren al voltant d'una taula la vida i miracles d'un company de professió ja desaparegut. Aquest és també el punt de partida del nostre documental sobre Pepe Rubianes: el 12 de gener del 2010, en un pis del Passeig de Gràcia, un grup d'amics (Joan Lluís Bozzo, Pep Molina, Joan Gràcia, Lucila Aguilera, Carles Flavià, María Rosales, Toni Coll, Manel Pousa, Joan Manuel Serrat) que el van conèixer millor que ningú i que s'autodenominen "Les viudes de Rubianes", es troben per sopar i recordar com era Pepe, la seva insòlita personalitat, els bons (i mals) moments compartits, les anècdotes, els trets que defineixen millor el còmic més polèmic i inclassificable d'aquest país.

Equip tècnic:

Direcció: Manuel Huerga
Guió: Lluís Arcarazo
Produccióexecutiva: Jaume Roures
Comensals: Lucila Aguilera, Joan Lluís Bozzo,Toni Coll, Carles Flavià, Joan Gràcia, Pep Molina, Manel Pousa, Maria Rosales, Joan Manuel Serrat.
Direcció de fotografia: Mario Montero
Música: Xavier Capellas



Anar al contingut