Soraya Sáenz de Santamaría, entrant al seu vehicle aparcat al carril bus (eldiario.es)
Soraya Sáenz de Santamaría, entrant al seu vehicle aparcat al carril bus (Diario.es)Soraya Sáenz de Santamaría, entrant al seu vehicle aparcat al carril bus (eldiario.es)
Madrid

Sáenz de Santamaría, enxampada aparcant al carril bus per anar a comprar al Primark

Segons publica eldiario.es, periodistes seus han enxampat la vicepresidenta del govern espanyol acompanyada de la seva cap de gabinet

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha estat enxampada estacionant el seu cotxe oficial al carril bus mentre anava a comprar a una botiga de roba. La notícia la publica eliario.es, que assegura que periodistes seus han enxampat la vicepresidenta acompanyada de la seva cap de gabinet, María Pico. Totes dues, assegura el diari, han aparcat els seus vehicles al carril reservat per a autobusos i taxis de la cèntrica Gran Via de Madrid i han entrat a la botiga Primark, on hi han estat uns 10 minuts mentre els seus vehicles les esperaven amb els intermitents en marxa.

Es dóna la circumstància que al llarg d'aquest llarg pont de la Constitució l'Ajuntament de Madrid ha provat de tancar el trànsit de vehicles a la Gran Via, fet que ha provocat un intens debat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut