La vicepresidenta amb els ministres d'Hisenda i Foment abans de començar la roda de premsa del consell de ministres
La vicepresidenta amb els ministres d'Hisenda i Foment abans de començar la roda de premsa del Consell de Ministres
Madrid

Sáenz de Santamaría diu que Rajoy no donarà explicacions pel "cas Rato" perquè és una "qüestió particular"

La vicepresidenta espanyola diu que la investigació de l'Agència Tributària és "conseqüència de les activitats privades" de Rato

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no donarà explicacions públiques pel "cas Rato". La vicepresidenta espanyola ha negat aquesta possibilitat. Argumenta que es tractat d'una "qüestió particular".

Soraya Sáenz de Santamaría ha contestat d'aquesta manera als periodistes que li han demanat per la posició de Rajoy en la investigació per frau, blanqueig de capitals i aixecament de béns de l'exministre del PP.

La vicepresidenta desvincula les acusacions de Rato del seu passat com a alt càrrec públic en els governs de José María Aznar. Diu que la investigació de l'Agència Tributària és "conseqüència de les seves activitats privades"

Sáenz de Santamaría conclou que el govern espanyol "no interfereix ni intervé", sinó que el que fa és "aplicar estrictament la llei".

Sense sentiments

Per la seva banda, preguntat pels periodistes sobre quina sensació tenia després d'haver compartit equip en el PP amb Rodrigo Rato, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha contestat:

"No estic aquí per a expressar sentiments personals, sinó per aplicar la llei"

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut