Madrid

Sáenz de Santamaría diu que parlarà sobre el "cas Gürtel" quan en conegui el sumari

El PP ha rebut amb una gran cautela l'aixecament del sumari Gürtel. L'única veu que s'ha pogut sentir, la de la portaveu del grup al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat temps i s'ha limitat a recordar que ja s'ha actuat i es continuarà actuant amb contundència, però quan es tinguin dades concretes. Soraya Sáenz de Santamaría ha evitat pronunciar-se sobre la part del sumari que s'ha fet pública aquest dimarts repetint que encara no la coneix i que, per tant, tot el que podria dir-ne serien "només hipòtesis". Això sí, la portaveu popular ha dit que els primers interessats a treure de les files del PP els que "de manera constatada s'hagin aprofitat de les sigles" del partit són els mateixos militants.

Actualitzat
"Creguin-me si els dic que els principals interessats a prendre mesures són els militants del PP, perquè ens preocupa la corrupció, sigui quin sigui el partit de la qual provingui", ha dit Soraya Sáenz de Santamaría en roda de premsa després de la reunió de la junta de portaveus al Congrés.

Tot i ser preguntada en diverses ocasions pel paper de l'extresorer del partit Luis Bárcenas en la suposada trama corrupta del "cas Gürtel", la portaveu del PP al Congrés ha afirmat que encara no coneix prou bé el sumari i que no li consta que cobri alguna mensualitat diferent de la del seu càrrec de senador per Cantàbria, ja que no és una cosa que formi part de les seves funcions.

Soraya Sáenz de Santamaría ha insistit que cal actuar amb "prudència" i ha demanat: "Permetin que el PP administri els temps amb els fets acreditats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut