Madrid

Sáenz de Santamaría diu que l'objectiu de l'educació és "que surtin espanyols ben preparats"

Soraya Sáenz de Santamaría diu que l'objectiu de l'educació és "que surtin espanyols ben preparats i ben coneixedors de la realitat espanyola en el seu conjunt i de la seva comunitat autònoma".

RedaccióActualitzat
Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha respost a la pregunta de quina és la funció de l'educació dels alumnes tot assegurant que l'objectiu principal és educar els nens integralment i oferir-los la possibilitat de conèixer el seu entorn, que és la comunitat autònoma i Espanya.

"Senzillament, que surtin espanyols ben preparats i ben coneixedors de la realitat espanyola en el seu conjunt i de la seva comunitat autònoma. Per això jo parlava d'equilibri. En aquest equilibri és molt important el desenvolupament de les llibertats individuals i de la capacitat d'elecció".

La vicepresidenta ha afegit que "l'educació ha de tendir a assolir una formació integral de l'individu". I ha recordat que l'educació va destinada a persones i que comença molt aviat: "Estem formant des de molt petits els menors i han de tenir el millor i el major coneixement del seu entorn: la seva comunitat autònoma i Espanya, la nació a la qual pertanyen."



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut