Fragment del vídeo que ha irromput a la campanya del PP
Fragment del vídeo que ha irromput a la campanya del PP

Sáenz de Santamaría demana al PP que investigui el vídeo anònim que l'ataca

RedaccióActualitzat

Un vídeo anònim ha incendiat la campanya per la presidència del PP. Soraya Sáenz de Santamaría ha demanat al comitè que organitza el congrés dels populars que investigui qui és l'autor i quin és l'origen del vídeo.

Sáenz de Santamaría diu que el vídeo "agredeix greument" l'honor del PP i d'alguns dels seus membres.

El representant de la candidatura de Sáenz de Santamaría, Antonio Sanz Cabello, ha presentat un escrit on critica la difusió del vídeo que diu que és "intolerable" i que està fet amb intenció "nociva".

"Mai en la història interna del nostre partit havíem assistit a un exercici de contaminació i de qüestionament contra membres del Partit Popular com el que s'ha produït amb la difusió d'aquest vídeo"

La candidatura de Saénz de Santamaría acusa l'altre candidat, Pablo Casado, de la difusió del vídeo, malgrat que aquest ja ho ha negat en un comunicat.

"Cuéntame"

Al vídeo, amb la música de la popular sèrie de Televisió Espanyola "Cuéntame", hi apareixen Javier Arenas, Celia Villalobos i Cristóbal Montoro. Porta el títol "Cuéntame cómo vais a renovarnos".

Tots tres polítics són col·laboradors de Soraya Sáenz de Santamaría, que s'enfrontarà amb Pablo Casado en la votació per presidir el partit. La decisió es prendrà en el congrés extraordinari que es farà el 20 i 21 de juliol. Casado ja ha negat que tingui res a veure amb la producció del vídeo.

ARXIVAT A:
PP
Anar al contingut