La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest divendres
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest divendres
Madrid

Sáenz de Santamaría demana que s'investigui "fins al final" el "cas Bárcenas"

A títol personal, la vicepresidenta del govern espanyol ha dit que durant el temps que va ser dirigent del PP no va rebre diners: "Ni vaig veure, ni se'm va oferir, ni se'm va donar cap sobre amb diners i, per descomptat, no l'hauria acceptat".

RedaccióActualitzat
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat que els membres de l'executiu estan "sorpresos i indignats" amb les informacions sobre l'extresorer del PP Luis Bárcenas i ha demanat que s'apliqui la llei "amb totes les seves conseqüències" en els casos de corrupció.

Sáenz de Santamaría ha demanat que el cas s'investigui "fins al final" i ha reivindicat la bona feina dels polítics: "Indubtablement no tots som iguals i hi ha molta gent en política que treballa, ho fa bé, amb honradesa, amb honestedat i amb moltíssim esforç".

Sobre les informacions que indiquen que s'haurien produït pagaments de sobresous en diner negre a dirigents del PP, s'ha remès a les declaracions que ha fet la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, que ha assenyalat que no li "consten" aquestes circumstàncies.

A títol personal, Sáenz de Santamaría ha dit que durant el temps que va ser dirigent del PP no va rebre diners: "Ni vaig veure, ni se'm va oferir, ni se'm va donar cap sobre amb diners i, per descomptat, no l'hauria acceptat".

Anar al contingut