Soraya Sáenz de Santamaría, de visita a Extremadura
Soraya Sáenz de Santamaría, de visita a Extremadura
Mèrida

Sáenz de Santamaría acusa Puigdemont de "demonitzar" Rajoy

La vicepresidenta convida Puigdemont a la propera conferència de presidents, on, diu, es parlarà de la reforma del finançament autonòmic

RedaccióActualitzat

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha criticat durament el president Puigdemont. Diu que només busca la provocació i la confrontació amb l'Estat i, en canvi, pretén aprovar una llei del referèndum que vulnera, fins i tot, -diu- l'Estatut de Catalunya.  

"Sembla que està més interessat a demonitzar la resposta de l'Estat que a aclarir als seus propis consellers com organitzarà el referèndum."

Sáenz de Santamaría ha convidat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a assistir a la propera conferència de presidents autonòmics, encara sense data,  ja que es tractaran temes que, segons la vicepresidenta, són "d'interès" per a Catalunya com la reforma del model de finançament autonòmic. En la darrera trobada, celebrada al gener, Puigdemont no hi va assistir.

Sáenz de Santamaría ha manifestat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hauria de reflexionar sobre "el fracàs al qual està conduint el seu partit i el seu govern per mantenir i no esmenar aquesta deriva".
  

Anar al contingut