Califòrnia

Sacrifiquen el gos que va mossegar un nen a Bakersfield, Califòrnia

La gata que va salvar el nen s'ha fet famosa i ha estat convidada a fer la sacada d'honor en un partit de beisbol de les lligues menors de Califòrnia

RedaccióActualitzat

El gos que la setmana passada va mossegar un nen a Bakersfield, Califòrnia, va ser sacrificat dissabte passat.

Scrappy, que així és com es deia l'animal, tenia vuit mesos d'edat i després de l'incident va ser traslladat al centre animal de Bakersfield, on, un cop passats els 10 dies d'avaluació, continuava mostrant signes d'agressivitat.

Fins i tot, el gos, va mossegar dos membres del personal durant la seva estància al refugi, i va intentar atacar altres empleats que li portaven menjar i aigua. Per aquests motius van prendre la decisió de sacrificar-lo.

Els fets es van produir fa quinze dies quan el nen, Jeremy Triantafilo, va rebre l'atac violent del gos mentre jugava amb la seva bicicleta davant de casa seva. Scrappy li va clavar diverses mossegades i el va fer caure de la bicicleta.

La gata de la família, la Tara, en veure-ho, va reaccionar furiosa i va llançar-se sobre el gos i, amb dents i urpes, el va fer fugir.

Tara s'ha convertit en tota una celebritat a Califòrnia arrel que el seu propietari, i pare de'n Jeremy, pengés el vídeo de la seva proesa a Youtube i milions de persones el veiessin. L'expectació és tal que la gata ha estat convidada a fer la sacada d'honor en un partit de beisbol de l'equip californià Bakersfield Blaze, de les lligues menors de Califòrnia.

Desenes de persones han pagat a l'estadi de Bakersfield una entrada més cara del normal perquè sabien que a aquell partit de beisbol hi hauria la "famosa Tara".

La seva propietària, Erica Trantafilo, reconeix que no paren de rebre trucades interessades amb la Tara. "Hem estat a la ràdio, a la televisió... És una bogeria", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut