Educació

S'acaba el període de preinscripció escolar 2006-2007 amb la major part dels alumnes admesos als centres escollits en primera opció

El període de preinscripció escolar 2006-2007 s'acaba amb la major part dels alumnes admesos als centres escollits en primera opció tant a P-3 com a primària i secundària obligatòria. Segons dades del Departament d'Educació i Universitats, destaca l'educació infantil, on un 90% de l'alumnat ha pogut accedir a l'escola seleccionada en primera instància. Ara, les llistes definitives d'assignació de places es poden consultar als centres docents, a les oficines municipals d'escolarització i a la pàgina web del Departament d'Educació i Universitats: http://www.gencat.net/educacio.

Actualitzat

S'acaba la preinscripció escolar pel curs que ve amb la major part dels alumnes admesos als centres escollits en primera opció. Segons dades del Departament d'Educació i Universitats, destaca sobretot l'educació infantil, on hi ha hagut 4.200 preinscripcions més que el curs passat i tot i així, un 89,5% de l'alumnat ha pogut accedir a l'escola seleccionada en primera instància. En total, hi ha hagut 70.561 prescripcions a P-3. D'aquestes, un 95,8% han entrat en primera opció a les Terres de l'Ebre; un 94,2%, a Lleida, i un 87,2%, al Baix Llobregat i a l'Anoia.

Pel que fa al primer curs d'ESO, hi ha hagut 40.259 prescripcions, de les quals, un 92,9% han estat admeses també en primera opció.

Les llistes definitives d'assignació de places es poden consultar als mateixos centres, a les oficines municipals d'escolarització i a la pàgina web http://www.gencat.net/educacio.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut