Barcelona

Sabina escalfa una nit molt freda al Palau Sant Jordi amb l'estrena de "Vinagre y rosas"

Vestit de negre, amb el seu característic bombí i unes lletres, com sempre, poètiques, Joaquín Sabina ha delectat el públic al Palau Sant Jordi de Barcelona. Ho ha fet amb una nova versió, allunyada d'aquell personatge canalla que sempre anava associat a la seva figura. De fet, "Vinagre y rosas", el disc que ha estrenat a la capital catalana, l'ha hagut d'escriure a quatre mans amb el seu amic poeta Benjamín Prado, perquè, segons el mateix Sabina, la seva actual felicitat domèstica l'ha portat a una sequera creativa. Tot i això, el cantant no ha decebut els seus fans ni els seus amics Estopa i Serrat, que han estat presents al concert.

Actualitzat
Fred, poesia i una nova versió de Sabina al Palau Sant Jordi de Barcelona. Públic assegut i cafès per fer passar el fred han estat la metàfora del concert i de la nova cara del cantant. Enrere queden les cerveses i els excessos. Però aquest canvi obligat per la salut no ha decebut els fans de Joaquín Sabina, que han respost en un dels últims concerts en grans sales de l'artista.

Unes 15.000 persones de diverses generacions s'han aplegat per escoltar les cançons del disc "Vinagre y rosas". En aquestes noves peces, Joaquín Sabina continua cultivant el seu personatge, però aquest cop les ha escrit a quatre mans amb el seu amic poeta Benjamín Prado. Diu Sabina que la seva actual felicitat domèstica l'havia portat a una sequera creativa, i que ha necessitat alimentar-se de les desgràcies sentimentals d'un altre per fer tornar la inspiració.

En el concert, Sabina ha comptat amb la participació de Joan Manuel Serrat i els gremans Muñoz, d'Estopa, amics del cantant i que no s'han volgut perdre l'estrena del seu nou disc a Barcelona.

L'últim cop que Joaquín Sabina va omplir el Palau Sant Jordi va ser fa dos anys, quan va compartir amb Joan Manuel Serrat la gira "Dos pájaros de un tiro". Ara assegura que la presentació de "Vinagre y rosas" serà el seu comiat de les actuacions en grans recintes com aquest, però encara tindrà temps de fer un altre concert aquí, al Sant Jordi, el 16 de setembre.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut