La tecnologia Nissan ProPilot Park permet que molts objectes es puguin "aparcar" en un punt de localització establert
La tecnologia Nissan ProPilot Park permet que molts objectes es puguin "aparcar" en un punt de localització establert

Sabatilles que s'endrecen soles

Nissan aplica la tecnologia d'aparcar els cotxes automàticament a sabatilles i altres objectes, com coixins o taules

RedaccióActualitzat

Si mai havien envejat Mary Poppins per ordenar una habitació sense esforç, cada dia som més a prop de poder-ho fer. Nissan utilitzarà la tecnologia d'aparcar els cotxes automàticament per aplicar-ho a objectes. Sabatilles, coixins o taules es poden recollir fàcilment i tornar a un lloc configurat.

La tecnologia Nissan ProPilot Park de les sabatilles funciona amb dues rodes petites, un motor i sensors que les "aparquen" fins al punt d'estacionament preestablert.

 

 

El portaveu de Nissan, Nick Maxfield, ha explicat que es vol donar altres aplicacions a la tecnologia dels cotxes:

"Les sabatilles d'estacionament propi estan destinades a conscienciar sobre les tecnologies de conducció automàtica i les aplicacions potencials que podria tenir."

Un hotel de Tòquio és el primer que ofereix el servei als seus clients. Les sabatilles que utilitzen per anar per dins de l'edifici s'ordenen soles. A més, les habitacions amb tatami també tenen aplicada aquesta tecnologia: les taules i els coixins es mouen automàticament.

Cada cop els objectes seran més automàtics. De cara al 2020, Nissan vol comercialitzar un cotxe que condueixi sol pels carrers de les ciutats.

ARXIVAT A:
Ciència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut