Barcelona

Ryanair operarà 20 rutes noves des de l'aeroport del Prat a partir del setembre

La companyia de baix cost Ryanair obrirà una nova base a l'aeroport del Prat a partir del setembre, des d'on operarà 20 rutes noves i on tindrà estacionats 5 avions. Ryanair ho ha anunciat aquest dimecres. Les rutes noves suposaran 270 vols setmanals des del Prat a destinacions europees com ara Brussel·les, Roma, Venècia o París, però també nous enllaços a altres ciutats espanyoles com ara Eivissa, Palma, València o Sevilla. La companyia calcula que l'obertura d'aquestes rutes generarà 350 llocs de feina directes i 2.000 d'indirectes. Ryanair assegura que l'obertura de noves rutes des del Prat, en principi, no suposa cap problema per operar també des de Reus i Girona.

Actualitzat
El vicepresident de la companyia de baix cost irlandesa Ryanair ha explicat els projectes de la companyia de posar en marxa 20 noves rutes des del Prat a partir del setembre.

Ryanair enllaçarà a partir de la tardor l'aeroport del Prat amb diversos destins europeus: Brussel·les, Càller, Dublín, Düsseldorf, Edimburg, Oslo, París, Roma, Venècia i Milà. Pel que fa als aeroports de l'Estat amb els quals Ryanair connectarà el Prat són Palma, Gran Canària, Eivissa, Lanzarote, Màlaga, Santander, Santiago, Sevilla, Tenerife i València. En principi, la companyia no preveu cap connexió amb Madrid.

Els vols de Ryanair al Prat s'operaran des de la T-2 i Ryanair calcula que a final d'any s'hauran transportat dos milions de passatgers des de l'aeroport de Barcelona.

L'entrada en funcionament de la base s'havia de fer a l'abril passat però, finalment, Ryanair va renunciar-hi. Actualment la companyia opera des de Girona i Reus que, segons la companyia, en principi no es veuran afectats per la nova base de l'aeroport del Prat.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut